Jul Öppethus på Börslycke Gård!

Varmt välkomna till fyra dagar med extra juligt mys i kolafabriken i Borensberg!
Vi har produktionen igång med massor av himmelska smakprover. Dessutom bjuder vi på ostkaka och glass med kolasås och andra bra erbjudanden i butiken!
Öppettider:
Torsdag 15/12, 8-18
Fredag 16/12, 8-18
Lördag 17/12, 10-18
Söndag 18/12, 10-18
Varmt välkomna till oss!

Skänningevägen 4 i Borensberg- Kan du inte komma förbi så finns det självklart möjlighet att handla via vår webbshop, dygnet runt… 🙂

0 kommentarer

Julmarknader 2022

Äntligen börjar julen närma sig… Vilket också betyder att det äntligen nalkas Julmarknad!
Marmelader, presentkorgar, kolaasker och massa andra himmelska produkter…
Passa på att njuta av mysiga julmarknader och inhandla julklappar till era nära och kära.
Se all info nedan.

Gamla Linköping (datum: 26-27/11 & 3-4/12, tid: 11-16))
“Njut av äkta julstämning för hela familjen på Gamla Linköpings hantverks-, mat- och julmarknad i stadskvarteren! Under julmarknaden fylls Gamla Linköping av körsång, musik och teaterföreställningar, det visas gammaldags julstök i von Lingens gård, pepparkaksbak i Bryggaregården, utställningar i de juldekorerade fönstren och friluftsmuseets alldeles egen tomte!
Områdets restauranger och caféer håller förstås också öppet med goda erbjudanden. Passa även på att handla unika julklappar i Gamla Linköpings många butiker och julgotter i Cloettas chokladbutik!”
Läs mer om Gamla Linköpings Julmarknad här: https://visitlinkoping.se/evenemang/marknadloppis/gamla-link%C3%B6pings-julmarknad-2022

Brunneby Musteri & Gårdsbutik (datum: 1-4/12, tid: 10-16)
“Välkommen till Östergötlands mysigaste julmarknad. Den charmiga Gårdsbutiken och Restaurangen ligger mycket vackert vid Brunneby Herrgård och den medeltida Gårdskyrkan.
Under julmarknaden klär vi hela Brunneby i julskrud med marschaller och granar som bidrar till att skapa den där riktigt mysiga julstämningen. Marknaden på Brunneby hålls i Brunneby Hallen och utomhus i anslutning till Brunneby Hallen. Du parkerar enkelt och gratis på vår fina parkering. Följ eldarna och marschallerna upp mot julmarknaden. Här bjuder vi på en kopp rykande varm Brunneby Glögg!”
Läs mer om Brunnebys Julmarknad här:
https://www.brunnebymusteri.se/evenemang/julmarknad-5-8-12/

Blomstertorget i Linköping (datum: 21/12, tid: 11-17))
Här kommer vi hålla till med mängder av smakprov och himmelska produkter. Det perfekta tillfället att inhandla de sista julklapparna och samtidigt njuta av vackra blommor!

Varmt välkomna, hoppas vi ses där!
Börslycke Gård

0 kommentarer

Östgötadagarna 6-7/5

I helgen öppnar vi upp vårt trädgårdscafé. Både butiken och orangeriet kommer att vara öppet. Det kommer finnas kardemumma bullar från Boställets vedungsbageri, ostkaka från Brostorp och massvis med glass från Sänkdalens gård. Vi kommer att ha öppet 10-16 både lördag och söndag.

Varmt välkomna!

0 kommentarer

Vinmässan i Linköping

Den 14-15 oktober finner ni Börslyckes produkter på Linköpings stora vinmässa med delikatesser!
Ni hittar oss vid Ica Maxi´s monter. Där kommer ni finna smakprov av våra himmelska produkter & även många nyheter som har kommit in i sortimentet!

“Vin i Linköping är en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännare med fokus på läran om vin och ädla drycker. Utställarna finns här för att dela med sig av sin kunskap och vill inspirera dig att vara nyfiken, prova nya smaker och hitta nya favoriter. Här får du ta del av historien bakom drycken och får möjligheten att smaka på drycken bakom etiketten. Till goda drycker hör härliga delikatesser och här möter du småskaligt och egentillverkat i form av chark, ostar, marmelader, choklad, lakrits och mycket mer. Tillsammans vill vi skapa en arena där du får upptäcka nya spännande smaker. En upplevelse för dig själv eller att ge bort i present!”

Hoppas vi ses!

Mer information om vinmässan hittar ni här:
https://svenskadryckesmassor.se/vin-i-linkoping/

0 kommentarer

Midsommar

Under midsommar och midsommardagen har vi stängt i vår butik och café. Under söndagen har vi öppet i trädgårdscaféet kl 10-18.

Välkomna ni som är sugna på glass och fika i solen vid Göta Kanal!

Glad midsommar önskar vi på Börslycke Gård!

0 kommentarer

Formex januari 2020

Kom och träffa oss på Formex i januari. Mellan 14-17 januari – Vi finns i monter A01:35.
Varmt välkomna att provsmaka våra klassiker och nyheter.

För er som vill bestämma tid att prata liczenzii lite längre under mässan så ring gärna på 079-0690064 eller maila amanda@borslyckegard.se

https://www.formex.se/

0 kommentarer

Slut på innehåll

Det finns inga fler sidor att hämta