Du visar för närvarande Julmarknader 2022

Julmarknader 2022

Äntligen börjar julen närma sig… Vilket också betyder att det äntligen nalkas Julmarknad!
Marmelader, presentkorgar, kolaasker och massa andra himmelska produkter…
Passa på att njuta av mysiga julmarknader och inhandla julklappar till era nära och kära.
Se all info nedan.

Gamla Linköping (datum: 26-27/11 & 3-4/12, tid: 11-16))
”Njut av äkta julstämning för hela familjen på Gamla Linköpings hantverks-, mat- och julmarknad i stadskvarteren! Under julmarknaden fylls Gamla Linköping av körsång, musik och teaterföreställningar, det visas gammaldags julstök i von Lingens gård, pepparkaksbak i Bryggaregården, utställningar i de juldekorerade fönstren och friluftsmuseets alldeles egen tomte!
Områdets restauranger och caféer håller förstås också öppet med goda erbjudanden. Passa även på att handla unika julklappar i Gamla Linköpings många butiker och julgotter i Cloettas chokladbutik!”
Läs mer om Gamla Linköpings Julmarknad här: https://visitlinkoping.se/evenemang/marknadloppis/gamla-link%C3%B6pings-julmarknad-2022

Brunneby Musteri & Gårdsbutik (datum: 1-4/12, tid: 10-16)
”Välkommen till Östergötlands mysigaste julmarknad. Den charmiga Gårdsbutiken och Restaurangen ligger mycket vackert vid Brunneby Herrgård och den medeltida Gårdskyrkan.
Under julmarknaden klär vi hela Brunneby i julskrud med marschaller och granar som bidrar till att skapa den där riktigt mysiga julstämningen. Marknaden på Brunneby hålls i Brunneby Hallen och utomhus i anslutning till Brunneby Hallen. Du parkerar enkelt och gratis på vår fina parkering. Följ eldarna och marschallerna upp mot julmarknaden. Här bjuder vi på en kopp rykande varm Brunneby Glögg!”
Läs mer om Brunnebys Julmarknad här:
https://www.brunnebymusteri.se/evenemang/julmarknad-5-8-12/

Blomstertorget i Linköping (datum: 21/12, tid: 11-17))
Här kommer vi hålla till med mängder av smakprov och himmelska produkter. Det perfekta tillfället att inhandla de sista julklapparna och samtidigt njuta av vackra blommor!

Varmt välkomna, hoppas vi ses där!
Börslycke Gård